Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرج ، فاصله بین اول تا دهم ذالقعده ولادت حضرت معصومه (س) و ولادت حضرت ثامن الحجج(ع) با عنوان دهه کرامت نامگذاری شده و کاروان زیرسایه خورشید متشکل از خادمان حرم رضوی به همراه بیرق پاک بارگاه حضرت شمس الشموس (ع) با حضور در سراسر ایران اسلامی، شادی و سرور این روزها را برای ایرانیان مضاعف می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حضرت معصومه(س) روز اول ذالقعده سال 173 هجری قمری در مدینه به دنیا آمد و از همان کودکی تحت مراقبت و تربیت برادر بزرگوارش امام رضا(ع) قرار گرفت. ولادت با سعادت حضرت امام رضا (ع) نیز 11 ذی القعده سال 148 هجری قمری و در مدینه بوده است. 


حضرت فاطمه معصومه (س) از امامزادگان واجب التعظیم است که در روایات بسیاری از برادر گرامیشان امام رضا (ع) درباره شخصیت ایشان و همچنین ثواب زیارت کریمه اهل البیت (ع) سفارش های متعددی نقل شده است.


کریمه اهل بیت (س) بانوی با کرامتی است که حضور در ایران نعمت و برکت بزرگ برای مردم محسوب می شود و قبله حاجات میلیون ها ایرانی است که با حضور در حرم مطهر آن حضرت در قم سر احترام در مقابل آستانش فرود می آورند.


اما سفر کاروان زیرسایه خورشید در این ایام به شهرها و روستاهای کشور موجب خیر و برکت برای مردمی است که دلداده حضرت انیس النفوس علی ابن موسی الرضا (ع) هستند.


پرچم مقدس حرم رضوی که آغشته به عطر و بوی حریم آل الله است، در سراسر ایران اسلامی می گردد تا شاید کسانی که توان تشرف به بارگاه رضوی را ندارند، دمی خود را در بهشت روی میز احساس کرده و از انفاس قدسیه حضرت ثامن الحجج بهره مند شوند.


عطر یاس فاطمی که بنابر روایات هر شب جمعه در حرم سید الشهدا (ع) استشمام می شود از تمام اولاد حضرت زهرا (س) قابل حس است و تک تک فرزندان زهرای اطهر (س) بوی یاس فاطمی دارند و در روزهای دهه کرامت بوی گل یاس در کوی و برزن به مشام می رسد.


کاروان زیرسایه خورشید علاوه بر شهرها و روستاهای ایران در کشورهای مختلف جهان و در بین دوستداران خاندان پیامبر اعظم اسلام حضرت محمد (ص) حضور یافته و دل و جانشان را آکنده از محبت اهل البیت (ع) می سازد.


کاروان زیر سایه خورشید همچون سراسر کشور در استان البرز نیز حضور یافته و با برگزاری برنامه های مختلف عاشقان اهل بیت (ع) را از بوی عطر یاس فاطمی سیراب می کند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۷۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در میان آینه کاری‌های رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز کار شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا(ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کارهای برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا(ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا(ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود ایشان در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229174 برچسب‌ها لبنان اصفهان ایران

دیگر خبرها

  • ورود دانشجویان عمره گزار به مدینه
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • اعلام برنامه های دهه کرامت در هرمزگان/ جشن های زیر سایه خورشید درهرمزگان+عکس
  • کاروان حرم مطهر رضوی به مناطق محروم گیلان می‌رود
  • هرمزگان میزبان ۳۰۰ برنامه بزرگداشت دهه کرامت
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • هفدهمین کاروان زیر سایه خورشید در مسیر استان سمنان
  • برگزاری بیش از ۲۰۰ برنامه با حضور دو کاروان خدام رضوی همزمان با دهه کرامت
  • برپایی جشن‌های دهه‌ کرامت در گیلان و میزبانی از سه کاروان خدام رضوی
  • کیمیای سایه در اهواز/ خورشید در کمین است+فیلم